Centre Terapèutic Yang Guang d’Acupuntura i Apiterapia a Barcelona

Al Centre Terapèutic Yang Guang d’Acupuntura, ens hem unit amb la Apipuntura i/o Apiterapia per oferir als nostres clients les millors solucions contra el dolor i altres malalties, que poden ser tractades amb una alternativa natural.

L’Acupuntura

Avui pràcticament tothom ja coneix que és l’acupuntura, encara que molta gent segueix prenent-la com un tipus de remeiers. És un tractament científic, físic de les malalties, empeltant unes agulles en el cos per reequilibrar l’energia i restaurar l’organisme al seu estat normal, sa. En el cos humà tenim uns 14 meridians principals on se circulen les energies per mantenir els seus funcionaments. Per una causa física o psíquica es queden embussats en alguns punts d’aquests meridians alterant la circulació energètica, que amb el pas del temps va empitjorant amb algunes malalties. Si tractem a temps amb les agulles, els problemes es poden solucionar. Sinó es causarà una lesió orgànica i llavors les agulles solament poden millorar.

Per això les indicacions més convenients són les malalties psicosomáticas com nerviosísmo, estrès, ansietat, insomni, depressió etc… Després ja vénen les malalties amb certa lesió orgànica com gastritis, asma, colitis ulcerosa etc.. Després són més malalties orgàniques fins a càncer.

La gent entén l’acupuntura com un tractament d’agulles. En la realitat hi ha moltes més tècniques dins de l’acupuntura tan eficaces com moxibustió, ventoses, sangría, imants, pegats infrarojos, electropuntura.

Dr. To-Ma Trinh, Mèdic Acupuntor

Yin Yang

Estableix un equilibri energètic en l’organisme.

Acupuntura

Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Milenaria

Utilitzada a Xina, des de fa més de 2 mil·lennis.

Zen

Equilibri espiritual, emocional, mental i físic.

Tractaments i teràpies

Dolors (en general):

dolor d’esquena, de coll, maldecaps (migranyes), neuràlgies, lumbago, dolors d’ossos, musculars i articulacions (artritis, artrosis, reuma), …

Problemes digestius i al·lèrgies;

soriasis, asma i baixa immunitat.

Altres activitats:

El tai chi o tai chi chuan, per millorar la nostra qualitat de vida.

Dolor Crònic.

L’acupuntura sigui una bona opció per complementar la teràpia que t’hagi indicat el teu metge de capçalera.

Estrès en general;

ansietat, depressió, atacs de pànic; insomni i nerviosisme.

Altres teràpies amb l’acupuntura són gran suport para:

deixar de Fumar i perdre Pes.

I Visites a domicili. Pregúntans.